the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Sacoșe/Genți &Rucsacuri.

Haione

Unii aleg pielea în mod deliberat, alții pentru că urmăresc tendințele modei. Adesea, sacoșele/gențile și rucsacele confeționate din material textil sunt mult mai funcționale. Pentru o sacoșă/geantă, prioritatea principală este aspectul. Durabilitatea trece pe planul doi; la rucsacuri, durabilitatea este în mod clar mai importantă. Bretelele/curelele de umăr trebuie să stea la locul lor și nu trebuie să ciupeasă sau să taie și să fie flexibile la orice mișcare. Ori pentru cusăturile de încheiere, ori pentru cele decorative, AMANN are răspunsul potrivit.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut.

Ața de cusut universală pe care o recomandăm pentru sacoșe/genți și rucsacuri este sabac 35 pentru cusături de încheiere și sabac 30 pentru tighele.
În funcție de materiale și de folosință, veți găsi o varietate mare de sortimente în gama de ațe de cusut AMANN:

  • sabac8,12,18, 50
  • Rasant în finețea 11,15, 20,25,35
  • Serafil în finețea 10,15,20,30,40
  • ONYX în finețea 10,13,20,30, 40

Planul standard de cusături pentru Sacoșe/Genți &Rucsacuri

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere 301
cusătură simplă
sabac 35 80 sabac 35 80 100 - 120
Cusături de tighele 301
cusătură simplă
sabac 30 105 sabac 30 105 110 - 130
Cusături de încheiere piele 301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80

gaseste produsul.

> Toate produsele