the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Accesorii textile.

 

Pentru modă, accesoriile reprezintă ceea ce mirodeniile sunt pentru gătit. Există un număr aproape nelimitat de accesorii cum sunt cravatele, fularele, șalurile, șepcile și pălăriile în multe stiluri diferite, centurile/curelele într-o mare diversitate de materiale, sacoșele sau rucsacurile și multe altele. Fiecare material și fiecare proces de fabricație cere o ață special destinată.
AMANN vă va ajuta să găsiți calitatea și combinațiile corespunzătoareCravate.

Ties.

Eșarfe &șaluri.

Scarves & shawls.

Șepci.

Caps.

Mănuși.

Gloves.

Centuri/curele.

Belt.

Genți &rucsacuri.

Tasche & Rucksack.

gaseste produsul.

> Toate produsele