the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Echipament sportiv (Aer liber) .

Haione

Îmbrăcămintea pentru sportivi trebuie să aibă o caracteristică mai presus decât toate: funcționalitatea. Aceasta începe cu materialele, care sunt importante pentru gestionarea temperaturii şi umidităţii, iar pentru sportivii profesionişti pot fi chiar tricotate, pentru a fi adecvate susţinerii muşchilor încordaţi. Materialele sintetice sunt dotate cu o gamă largă de proprietăți specifice, pentru care AMANN furnizează aţă de cusut corespunzătoare. Delicatețea şi starea plăcută pe care o conferă, nu trebuie să stea în calea durabilităţii ridicate. Performanţa ridicată este necesară nu doar în sport în sine, ci şi la aţele de cusut.

Recomandări AMANN pentru aţele de cusut.

Ca aţă universală de cusut pentru echipamente sportive, noi recomandăm sabac 120 în combinaţie cu sabaTEX 120 pentru surfilat.

În funcţie de material şi de condiţiile de coasere, cum ar fi densitatea şi tipul cusăturii, nu este lipsită de interes optarea și pentru alte calităţi de aţe din gama AMANN:

  • Pentru cusături de încheiere în ţesături fine, sabac 80, în combinaţie cu sabaTEX 250
  • Pentru materiale elastice , sabaFLEX 120

Planul standard de cusături pentru echipamente sportive

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţa pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere 514
cusătură surfilare cu fir cvadruplu
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 70
Cusături de încheiere 406
cusătură de acoperire la 2 ace
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 70
Cusături de încheiere 607
cusătură lanț de aoperire, la 4 ace
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 70

gaseste produsul.

> Toate produsele