the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Agrotech.

Haione

Agrotech sunt textile tehnice pentru agricultură și silvicultură, construcția de grădini și arhitectură peisagistică. Ele sunt folosite pentru o varietate de aplicații ca: sisteme de protecție pentru plante, materiale de protecție anti-buruieni, sisteme de acoperire distanțe, chingi pentru protecția recoltelor sau prelate pentru silozuri. Dacă fabricarea lor impune coasere, AMANN oferă ațele corespunzătoare pentru asta.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut:

Aplicații/ caracteristici majore Produs Materie primă și construcție Nr./grad finețe Nr. tex
Prelate silozuri Serafil Poliester filament continuu 8, 10 350, 270
Gazon artificial GoreTM Tenara® ePTFE (politetrafluorethilenă expandată) rolă HTR, TR, LTR 270, 150, 110
Arhitectură peisagistică și grădinărit GoreTM Tenara® ePTFE (politetrafluorethilenă expandată)rolă HTR, TR, LTR 270, 150, 110

gaseste produsul.

> Toate produsele