the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Airbaguri.

Haione

Airbagurile sunt printre cele mai importante componente de siguranță ale oricărui autovehicul. Felul cum sunt proiectate și încorporate, ca și mecanismul lor de declanșare, impun ațelor cu care sunt cusute, anumite performanțe de top. AMANN este liderul tehnic de pe această piață, și are o gamă de produse folosită astăzi cu succes în lumea întreagă.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.amann.com/anwendung/automotive/airbag/

Planul standard de cusături pentru airbaguri

Aplicații/ caracteristici majore Produs Materie primă și construcție Nr./grad finețe Nr. tex
Cusături multidirecționale, toate aplicațiile de airbag
ață pentru ac și suveică
Oxcel + Poliamidă 6.6
fir continuu, obligatoriu
13, 20, 30, 40, 60, 80 260, 175, 112, 85, 57, 39
Oferă alternativă la construcția cusăturii, opțional ață pentru suveică Wardex Poliamidă 6.6
fir continuu, neobligatoriu
20 160

gaseste produsul.

> Toate produsele