the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Auto .

 

Coaserea pielii și textilelor pentru industria auto ridică pretenții mari asupra materialului și a proceselor de fabricație folosite. Produsele de calitate foarte consistente, multifuncționalitatea, eficiența costurilor și sustenabilitatea, sunt toate verificate într-un mod foarte particular. Specificațiile tehnice foarte pretențioase, impuse de către companiile constructoare de autovehicule, au reglat standardul de performanță care trebuie atins.

Ațele de cusut auto sunt produse cu performațe ridicate din două puncte de vedere: pe de o parte, companiile tind să mențină succesul într-o largă varietate de procedee de coasere, atingând cea mai bună eficiență; pe de altă parte, ei trebuie să furnizeze o performanță care va garanta că sistemele implicate pot fi folosite fără a depăși fiabilitatea vehiculului.

AMANN se simte familiar în această lume. Am dezvoltat și fabricat ațe cu performanțe ridicate pentru industria auto de pe glob, pentru mult timp de acum încolo, de la airbagurile relevante pentru siguranță, la aplicații de broderii pentru interioare de autovehicule.

Airbaguri.

Airbags.

Plafoane convertibile din prelată.

convertible soft tops.

Tapiserii &interioare.

Trim & interior.

Volane.

Steering wheels.

Centuri de siguranță.

Seatbelts.

gaseste produsul.

> Toate produsele