the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Textile pentru baie.

Haione

Prosoape de mâini, prosoape de duș, covorașe de baie sau prosoape de față: designul nu se dă la o parte nici atunci când este vorba de articole de fiecare zi fabricate din frotil/material flaușat. Cusăturile de pe textilele de baie în culori și modele strălucitoare, uneori cu efecte de lurex, trebuie să reziste după ce au fost spălate și uscate la centrifugă de multe ori. Ațele de cusut de la AMANN vă vor satisface toate dorințele în această privință. Ele durează o viață, iar cusăturile rămân plăcute la vedere.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut

Ca ață universală de cusut pentru textile de baie, noi recomandăm sabac120 în combinație cu sabaTEX 120 pentru surfilare. În funcție de materialul de frotil și de condițiile de coasere, cum ar fi densitatea pasului cusăturii și tipul acesteia, pot fi alese din gama de ațe AMANN și alte calități de ațe:

  • Pentru frotil voluminos , gros: sabac80
  • Pentru broderii: ISACORD 40

Planul standard de cusături pentru textile de baie

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. finețe Articol Nr. finețe Nr. finețe  
Cusături de tivire și tighele 301
Cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 80

gaseste produsul.

> Toate produsele