the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Broderii.

 

Decorațiunile și accesoriile sunt funcții cheie ale broderiilor. Broderiile din ață de brodat se găsesc pe îmbrăcăminte, încălțăminte, acasă sau în mașină. Tendințele din broderii, articolele personalizate sunt elemente speciale de atragere a privirilor. Fie că sunt simple monograme sau un motiv brodat bogat și colorat, strălucitor, mat sau cu sclipiri, ațele de brodat sunt întotdeauna un element important de creație și atrag privirea observatorului. Versatilitatea și precizia tehnicii de brodat este de asemenea recunoscută și este folosită din ce în ce mai mult în partea tehnică.
Broderiile cer o gamă largă de culori și calități. Acesta este un limbaj pe care AMANN îl înțelege perfect.
Ațele de brodat de la AMANN , ISACORD, ISAMET, ISA TEXLIGHT și ISA, furnizează creativitate și productivitate nelimitată.

Strălucitor și modern.

Brilliant & fashionable.

Mat.

Matt.

Filigran și monograme.

Filigree & monograms.

Metalizat.

Metallic.

Glow-in-the-dark, multicolor și neon.

Glow-in-the-dark, mulitcolour & neon.

Pentru îmbrăcăminte vopsită.

For garment dyeing.

Ignifug.

Flame retardant.

Tehnice și funcționale.

Technical & functional.

Fire de suveică.

Bobbin threads.

gaseste produsul.

> Toate produsele