the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Bluze & Cămăși.

Haione

Cămășile și bluzele din material de blugi joacă un rol important în lumea modei. Casual, elegant sau practic, aspectul autentic al modei în blugi este realizat prin efectele de spălare individuală, dar și prin tighelele lor distincte. Concentrarea este asupra aței de cusut. Un aspect de neconfundat este minunat, dar cusăturile perfecte sunt o necesitate. Ațele de cusut AMANN le pun la dispoziție pe amândouă.

Recomandări AMANN pentru aţa de cusut.

Recomandarea noastră pentru aţa standard de cusut cămăși și bluze din material de blugi, este sabac 120 , in combinaţie cu sabac 80 , pentru tighele.
În funcţie de aspectul dorit, de țesătura denim și de condiţiile de coasere, cum ar fi densitatea cusăturii şi tipul acesteia, pot fi alese și alte calităţi de aţe din gama AMANN :

  • sabac 80 pentru cusături de încheiere în materiale grosiere,
  • alternativ, Rasant la finețea corespunzătoare, pentru cusături de încheiere
  • Pentru cusături decorative sabac , Rasant şi Serafil într-o gamă largă de finețe

Plan standard de cusături pentru Bluze & Cămăși

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere 301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Cusături de încheiere 401
cusătură lanț dublă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Cusături
tighel
301
cusătură simplă
sabac 80 40 sabac 80 40 90 - 100
Surfilare 504
cusătură surfilare cu 3 fire
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Butoniere 304
cusătură simplă
zigzag
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Fixare nasture 107
Cusătură lanț cu fir simplu
sabac 120 24 70 - 80

gaseste produsul.

> Toate produsele