the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Cămăşi şi bluze.

Haione

În ceea ce priveşte stilul sau costul, bluzele şi cămăşile pentru copii nu sunt diferite de cele pentru adulţi, în afară de dimensiuni. Şi în acest caz, producerea de cămăşi sau bluze perfecte este o sarcină pentru specialişti. Delicate/fine, şi totuşi durabile, pline de culoare şi rezistente –aţele de cusut AMANN vă ajută să obţineţi toate aceste calităţi şi pentru clienţii mai tineri.

Recomandările AMANN pentru aţa de cusut:

Ca şi aţă universală de cusut pentru bluze şi cămăşi, recomandăm sabac 120 în combinaţie cu sabaTEX 120 pentru festonat. În funcţie de materialul cămăşii şi de condiţiile de coasere, cum ar fi densitatea şi tipul cusăturii, nu este lipsită de interes alegerea şi a altor calităţi de aţe din gama AMANN:

  • Pentru ţesături fine şi materiale care nu se calcă, sabac 150 sau Serafil 120/2
  • Pentru cusături decorative , sabac, Serafil sau ISACORD, într-o gamă largă de cartele

Planul standard de cusături pentru bluze

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţa pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere și tighele 301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70
Cusături de încheiere 401
cusătură lanț dublă
sabac 120 24 sabac 120 24 70
Surfilare 504
Surfilare cu fir triplu
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 70
Butonieră 304
cusătură simplă în zigzag
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Fixare nasture 107
Cusătură lanț cu fir simplu c
sabac 120 24 70 - 80

gaseste produsul.

> Toate produsele