the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Cămăşi & bluze.

Haione

În activitatea de zi cu zi , cămăşile şi bluzele pentru ţinuta de serviciu şi cea de lucru sunt cel mai adesea confecţionate din materiale care se calcă uşor şi nu se şifonează. Acest lucru impune cusăturilor să fie foarte netede şi întinse. Aceste articole de îmbrăcăminte sunt solicitate în timpul lucrului şi apoi în timpul spălării şi călcării profesionale, în special gulerele, manşetele şi platca pentru butoniere. AMANN a găsit soluţii economice şi atractive şi pentru aceste situaţii.

Recomandări AMANN pentru aţa de cusut.

Ca aţă universală de cusut pentru cămăși și bluze,noi recomandăm sabac 120 în combinaţie cu sabaTEX 120 pentru surfilat. În funcţie de materialul cămăşii şi de condiţiile de coasere, cum ar fi densitatea şi tipul cusăturii, ar putea fi de interes selectarea şi a altor calităţi de aţe din gama AMANN:

  • Pentru cele mai fine ţesături şi materiale care nu se calcă, sabac 150 sau Serafil 120/2
  • Pentru brodarea siglelor ISACORD; ISAMET 40 şi Serafil 200/2

Planul standard de cusături pentru costume de serviciu

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă de suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. finețe  
Cusătură de încheiere
Și tighele
301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70
Cusături de încheiere 401
Cusătură lanț dublă
sabac 120 24 sabac 120 24 70
Surfilare 504
Cusătură de surfilare cu 3 fire
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 70
Butonieră 304
Cusătură simplă , în zigzag
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Fixare nasturi 107
Cusătură lanț într-un fir
sabac 120 24 70 - 80

gaseste produsul.

> Toate produsele