the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Centuri.

Haione

Centurile trebuie să fie sigure- în orice moment și chiar și după ani mulți de folosire. O importanță particulară foarte mare este acordată cusăturilor funcționale, și prin urmare, ațelor de cusut folosite pentru această aplicație.

Specificațiile clienților definesc materia primă, forța și designul, precum și cerințele tehnologice care trebuie să îndeplinească criterii, precum forța maximă de tensionare, alungirea maximă sau rezistența la lumină. Ațele din gama AMANN îndeplinesc aceste standarde de performanță, și în același timp, asigură coasere optimă pentru cusăturile multidirecționale, pe mașini de cusut automate cu comandă computerizată.

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.amann.com/anwendung/automotive/sicherheitsgurt/

Recomandările AMANN pentru ața de cusut.

Planul standard de cusături pentru volane

Aplicații/ caracteristici majore Produs Materie primă și construcție Nr./grad finețe Nr. tex
Cusături funcționale,rezistență excelentă la abraziune excelentă, ață pentru ac și suveică
Strongfil Poliamida 6.6
fir continuu, ne-suprapus
11 325
Cusături funcționale, rezistență foarte bună la lumină, SW=vopsit în masa de filare negru, ață pentru ac și suveică Serafil Poliester fir continuu,
ne-suprapus
8 SW, 10 SW, 13 SW, 8, 10, 30, 40 370, 315, 243, 350, 270, 90, 73

gaseste produsul.

> Toate produsele