the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Costume de baie.

Haione

Costumele de baie solicită mult cusăturile şi aţele de cusut. Elasticitatea, durabilitatea şi delicatețea sunt doar jumătate din cerinţe; de asemenea, ele trebuie să facă faţă radiaţiilor UV, clorului şi apei sărate. În aceeaşi măsură, loţiunile de bronzat şi uleiurile de plajă nu trebuie să deterioreze aţele de cusut. Ele trebuie să reziste la toate aceste provocări şi să îşi păstreze forma, chiar şi atunci când vin în contact cu picături umede. Cu aţele de cusut de la AMANN, aceasta nu este o problemă.

Recomandări AMANN pentru aţa de cusut.

Ca aţă universală de cusut pentru costume de baie, noi recomandăm sabac 120 in combinaţie cu sabaTEX 120.

În funcţie de material şi de condiţiile de coasere, cum ar fi densitatea şi tipul cusăturii , nu este lipsită de interes optarea şi pentru alte calităţi de aţe din gama AMANN:

  • Pentru materiale elastice, sabaFLEX120

Plan standard de cusături pentru costume de baie

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţa pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusătură de încheiere 301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70
Surfilare 504
cusătură de surfilare cu 3 fire
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 70
Finisare muchii 406
cusătură lanț de acoperire, la două ace
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 70 - 80
Cusătură cheiță 304
Cusătură simplă în zigzag
sabac 120 24 sabac 100 30 70 - 80

gaseste produsul.

> Toate produsele