the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Costume (de serviciu).

Haione

Aspect perfect, indiferent cât de stresantă este ziua ta - având cu costume cusute perfect, croite perfect, realizate din materiale fără cute! Acest lucru este cerinţa pentru angajaţii care lucrează în principal în locuri de muncă orientate spre client. Aţa de cusut AMANN garantează performanţa aspectului perfect, chiar dacă purtătorul corporatist este expus la solicitări intense.

Recomandări AMANN pentru aţa de cusut.

Ca aţă universală de cusut pentru costume de serviciu, noi recomandăm sabac 120 în combinaţie cu sabaTEX 120 pentru surfilat şi Serafil 120/2 pentru cusături ascunse.

În funcţie de material şi de condiţiile de coasere, cum ar fi densitatea şi tipul cusăturii, nu este lipsită de interes optarea pentru și pentru alte calităţi de aţe din gama AMANN:

  • Pentru cele mai fine calităţi de materiale, sabac 150,
  • Pentru materiale mai dure sabac 80
  • Pentru materiale elastice , sabaFLEX
  • Pentru sigle brodate ISACORD; ISAMET 40 şi Serafil 200/2

Planul standard de cusături pentru costume de serviciu

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţa pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusătură de încheiere și tighele 301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Cusături de încheiere 401
cusătură lanț dublă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Surfilare 504
Cusătură de surfilare cu 3 fire
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 70
Cusături ascunse 103
Cusătură ascunsă într-un fir
Serafil fein 120/2 (≙ 180) 16 70
Butonieră 404
Cusătură lanț dublă, în zigzag
sabac 80 40 sabac 80 40 90 - 100
Fixare nasturi 107
Cusătură lanț într-un fir
sabac 80 40 sabac 80 40 90 - 100

gaseste produsul.

> Toate produsele