the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Curele.

Haione

Curelele de calitate sunt flexibile, nu se întind și sunt potrivite pentru toată ziua. Indiferent dacă sunt făcute din piele sau din alte materiale, acest lucru este pe planul secundar. Indiferent dacă aveți nevoie de curele rustice, din piele rezistentă pentru moda sport sau curele cu dublură/căptușite, pentru lumea afacerilor, AMANN are ațele corespunzătoare pentru toate stilurile, gusturile și modelele, perfecte ca aspect și cu performanțe ridicate la coasere.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut.

Ața de cusut universală pe care o recomandăm pentru coaserea curelelor este Serafil 30.

În funcție de cerințele individuale de folosință și de condițiile de coasere, pot fi alese și alte calități și combinații:

  • Serafil într-o gamă de finețe individuală, de la Serafil10
    ONYX 10,13,20,30, sau 40
    Pentru cusături decorative rustice: sabac 8,12,18,30,35 sau 50.

Planul standard de cusături pentru curele

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere și tighele 301
cusătură simplă
Serafil 30 90 Serafil 30 90 100 - 130

gaseste produsul.

> Toate produsele