the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Curele.

Haione

Curelele din material textil sunt foarte variate: robuste și elastice, cu sau fără aplicații din piele.Toate au un singur luru în comun: au nevoie de stabilitate și putere. De aceea, ațele de cusut pentru curele furnizează rezistență mare la frecare, pentru a trece de multe ori prin catarame, fără a se deteriora. Dacă sunteți în căutare de efecte speciale, cum ar fi cusăturile de șa, AMANN vă pune la dispoziție ațele cu finețea și calitatea corespunzătoare.

Recomandarea AMANN pentru ața de cusut.

Ca ață standard de cusut pentru curele, noi recomandăm sabac 50.
Gama de ațe de cusut AMANN, include o largă varietate de alte calități de ațe, pentru efecte decorative individuale, cum ar fi:

  • sabac 8, 12, 18, 30, 35
  • Rasant-Oxella in finețea 11, 15, 20, 25, 35
  • Serafil in finețea 10, 15, 20, 30, 40, 60, 80
  • ONYX in finețea 10, 13, 20, 30, 40, 60, 80

Planul standard de cusături pentru curele

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. finețe Articol Nr. finețe Nr. finețe  
Cusături de încheiere 301
cusătură simplă
Serafil 30 90 Serafil 30 90 100-130

gaseste produsul.

> Toate produsele