the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Genți diplomat și valize.

Haione

 

Gențile diplomat și valizele de zi cu zi pot fi foarte bine confecționate din materiale funcționale, dar o parte constantă a articolelor de călătorie sunt confecționate în continuare din piele naturală. Pentru genți soft de week-end în particular, sau în general, pentru modele de mici dimensiuni, care au fost prelucrate pentru a fi mai maleabile, pielea deține încă un loc permanent, cu toate cerințele speciale pe care le implică prelucrarea ei, care includ întotdeauna rezistența ridicată la julire și frecare, împreună cu aspectul perfect. Aici vă puteți baza pe ațele de cusut de la AMANN.

 

 

Recomandarea AMANN pentru ața de cusut.

Ca ață universală de cusut pentru genți diplomat și valize din piele, noi recomandăm ONYX, într-o selecție de finețe care să corespundă poziției cusăturii și materialului. Pentru coaserea garniturilor, sabac 80 este ața clasică ce trebuie folosită.

În funcție de caracteristicile individuale de folosire și de condițiile de coasere, poate fi avantajoasă selectarea și a altor calități de ațe din gama AMANN, cum ar fi:

  • Serafil, în gama de finețe corespunzătoare

Planul standard de cusături pentru genți diplomat și valize din piele

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere 301
cusătură simplă
ONYX 40 70 ONYX 40 70 110 - 130
Cusături tighel
301
cusătură simplă
ONYX 30 105 ONYX 30 105 130 - 150
Cusături
garnituri
301
cusătură simplă
sabac 80 40 sabac 80 40 90 - 100

gaseste produsul.

> Toate produsele