the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Mobilier de exterior.

Haione

Șezlongurile care rămân în aer liber, în vânt și intemperii, cer o performanță specială de la ațele de cusut folosite pentru tapiserie și pernuțe. Se cere o calitate a ațelor de cusut care nu răspunde numai criteriilor uzuale de performanță, dar trebuie să fie și impermeabile și rezistente UV, atunci când sunt folosite la exterior. Gama de ațe de cusut AMANN include specialități și pentru aceste scopuri .

Recomandările AMANN pentru ața de cusut.

Ca ață universală de cusut pentru pernițe de tapiserie, noi recomandăm sabac . Pentru cusăturile decorative, Serafil și Serabraid sunt o alegere excelentă.

Dacă în garanția unui produs sunt condiții speciale pentru protecție UV și la intemperii, mai pot fi selectate și alte calități de ațe din gama AMANN:

  • Pentru cusături de încheiere și tighele, Gore® Tenara®, ața specială de cusut cu protecție excelentă la UV și intemperii (15 ani garanție).

Planul standard de cusături pentru mobilier de exterior

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere și tighele 301
cusătură simplă
sabac 80 40 sabac 80 40 90 - 100
Cusături
decorative
301
cusătură simplă
Serafil 40 70 Serafil 40 70 90 - 120

gaseste produsul.

> Toate produsele