the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Fire de suveică.

Haione

Firul de suveică este adesea trecut cu vederea , deși este foarte important pentru broderiile făcute la mașină.. Împreună cu o putere suficientă, se cere și o finețe bună, pentru a atinge durata de funcționare cea mai mare și totuși economie maximă.

Cu ISA, sabac, N-tech CS și ISABOB, AMANN oferă fire de suveică pentru toate cerințele - în grade diferite de finețe , pe care le puteți bobina dumneavoastră înșivă sau le puteți pre-înfășura, la prețuri atractive și în culori perfecte, cerute de câte ori este nevoie.

Recomandări AMANN pentru ața de cusut

Plan de cusături standard pentru fire suveică

Produs Nr. finețe Nr. tex make-up Nr. culori Mărime ac
ISA 150 18 10.000 m Co 2 --
ISA 180 16 20.000 m Co 2 --
sabac 150 18 5.000 m Co 500 --
N-tech CS 80/2 25 5.000 m Co 5 --
ISABOB 190 17 144 bobbins 2 --

gaseste produsul.

> Toate produsele