the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Fuste.

Haione

Vopsirea articolelor de îmbrăcăminte creează aspectul adecvat pentru fustele sport. De aceea, sunt necesare ațele de cusut cu proprietăți de vopsire optime și cu performanțe de coasere. Ațele de la AMANN îndeplinesc aceste cerințe.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut.

Ața de cusut standard pe care o recomandăm pentru articole de îmbrăcăminte care urmează să fie vopsite este RasantGD în combinație cu Mercifil:

  • Pentru cusături vizibile din exterior, recomandăm Mercifil ca ață/ fir pentru ac și RasantGD ca ață/fir pentru maieză.
  • Pentru cusături interioare, care nu se văd din exterior, recomandăm RasantGD ca ață/fir pentru ac și maieză.

Avantajul acestei combinații sunt cusăturile exterioare perfect vopsite datorită folosirii unui fir de bumbac, precum și o mai bună rezistență la rupere și o mai bună alungire datorită folosirii firului RasantGD în maieză. Vă rugăm să notați că numai partea de bumbac din RasantGD este acoperită în timpul vopsirii articolului de îmbăcăminte, iar miezul de poliester s-ar putea zări din exterior.

Ca o alternativă sustenabilă la Mercifil LIFECYCLE Cotton, poate fi folosit un fir de cusut din bumbac organic.

Planul standard de cusături pentru fuste

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere (invizibile de la exterior) 301
cusătură simplă
RasantGD 50 60 RasantGD 50 60 100 - 110
Cusături de încheiere (invizibile de la exterior) 401
cusătură lanț dublă
RasantGD 50 60 RasantGD 50 60 100 - 110
Cusături tighel
(vizibile din exterior)
301
cusătură simplă
Mercifil 24/2 70 RasantGD 50 60 110 - 130
Cusături de surfilare 504
Cusătură de surfilare cu 3 fire
RasantGD 50 60 RasantGD 50 60 100 - 110
Butoniere 304
cusătură simplă
zigzag
Mercifil 40 50 Mercifil 40 50 80-90
Fixare nasturi 107
Cusătură lanț cu un singur fir
Mercifil 40 50 80-90

gaseste produsul.

> Toate produsele