the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Strălucitor & la modă.

Haione

Broderia clasică este lucioasă și strălucitoare. Ne încântă prin creativitate și culoare și stabilește tendințele în modă. Majoritatea broderiilor folosite la îmbrăcăminte, textile de interior și în zona auto, sunt în acest stil. Pe lângă aspectul ei strălucitor, broderia clasică cere și cele mai bune caracteristici în folosire. Durabilitatea foarte mare a culorii și rezistența la spălare, rezistența chimică și mecanică bună și performanțele perfecte de brodare, sunt esențiale.
ISACORD, ața de brodat din poliester, aflată în gama de produse AMANN, transformă îndeplinirea acestor cerințe într-o joacă de copii. Are utilizare universală, este robustă și se găsește într-o varietate de culori rezistente, prin urmare oferă cele mai bune calități pentru modă și funcționalitate.

Recomandări AMANN pentru ața de cusut.

Broderii pe toate materialele adecvate brodatului 

Plan de cusături standard pentru "strălucitor & la modă".

Produs Nr. finețe Nr. tex make-up Nr. culori Mărime ac
ISACORD 40 27 10 x 1.000 m KS 390 65 - 90
ISACORD 40 27 5.000 m KS 391 65 - 90

gaseste produsul.

> Toate produsele