the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Geotech.

Haione

Geotech cuprinde produse textile pentru construcții rutiere şi inginerie civilă şi, de asemenea, construcția de baraje şi depozite de stocare. Geotextilele protejează drumurile şi versanții, împiedică alunecările de teren, avalanşele pe pârtiile de schi şi sunt folosite pentru consolidarea digurilor. Subteran, acestea protejează împotriva căderilor de pietre și securizează tunelurile feroviare. În construcții rutiere, structurile senzoriale susțin sistemele electronice pentru monitorizarea mişcării sau a traficului. Fiecare aplicaţie are propriul profil de cerinţe. Atunci când sunt necesare cusături pentru conectarea geotextilelor, AMANN oferă ațele de cusut care se potrivesc: performante, fiabile şi eficiente.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut:

Aplicații/ caracteristici majore Produs Materie primă și construcție Nr./grad finețe Nr. tex
Geotextile Serafil Poliester, filament continuu 10, 15, 20, 30, 40, 60, 80, 120 270, 210, 135, 90, 70, 45, 30, 24

gaseste produsul.

> Toate produsele