the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Denimuri.

 

Denimul este o țesătură albastru indigo, folosită mereu la confecționarea pantalonilor blue-jeans. Industria modei redescoperă acest material robust și îl folosește la confecționarea jachetelor și , într-un volum mai mic, a cămășilor, bluzelor sau rochiilor.
În funcție de ultimele tendințe ale modei, materialul se găsește de la nuanțe de albastru întunecat la nuanțe deschise, estompate. Pentru a obține un aspect vintage , pantalonii blue- jeans sunt cusuți prin procedee de finisare extrem de grele. Pentru un aspet foarte uzat, articolele de îmbrăcăminte sunt periate și zgâriate, dar cusăturile lor trebuie să rămână intacte.Soluții pentru aceste cerințe și altele ca acestea, se pot găsi în gama de ațe de cusut de la AMANN.

Pantaloni & fuste.

Trousers & Skirt.

Jachete.

Jackets.

Cămăși & bluze.

Blouses & Shirts.

gaseste produsul.

> Toate produsele