the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Haine pentru motocicliști.

Haione

Îmbrăcămintea modernă pentru motocicliști este foarte tehnică și satisface multe caracteristici de protecție. În zone critice, cum ar fi spatele, genunchii și coatele, veți găsi adesea protecții pentru minimizarea leziunilor. Ațele de cusut folosite, trebuie să aibă o rezistență ridicată la rupere prin tracțiune și frecare și trebuie să corespundă nevoii de a prelucra construcții din mai multe straturi de piele. Inelele din metale rezistente, fermoarele și centurile robuste accentuează aspectul masculin . Prin combinarea ațelor de cusut standard cu cele speciale, AMANN pune la dispoziție soluții perfecte pentru acest tip de îmbrăcăminte foarte funcțională.

Recomandări AMANN pentru aţa de cusut.

Recomandarea noastră standard pentru ața de cusut haine pentru motocicliști este Serafil 30 .
În funcţie de aspectul dorit, de utilizarea funcțională a pielii și de condițiile de coasere, alegerea și altor calităţi de aţe din gama AMANN, poate fi convenabilă:

  • pentru cusături de tighele distincte, Serafil 10 sau 20
  • pentru rezistență sporită la frecare, ONYX 20,30 sau 40


Planul standard de cusături pentru hainele pentru motocicliști

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusătură de încheiere și tighele 301 cusătură simplă Serafil 30 90 Serafil 30 90 100 - 130

gaseste produsul.

> Toate produsele