the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Îmbrăcăminte pentru vopsit.

 

Vopsirea articolelor de îmbrăcăminte sau vopsirea pe bucăți înseamnă că articolele au fost cusute "brut " și vopsite abia după coasere. Vopsirea articolelor de îmbrăcăminte este din ce în ce mai la modă; multe colecții au piesele componente vopsite, în special pantalonii. Aspectul de neconfundat este mult mai apreciat. În același timp, vopsirea articolelor de îmbrăcăminte permite o flexibilitate ridiată în ceea ce privește managementul culorilor, a logisticii, a materialelor și, prin urmare, a aprovizionării.

Cea mai importantă fibră pentru stilul articolelor de îmbrăcăminte vopsită este, și va rămâne, bumbacul. Dar țesăturile elastice devin din ce în ce mai importante. În ceea ce privește ața de cusut, sunt necesare considerații speciale pentru păstrarea calității cusăturilor la standardul obișnuit. Ațele de cusut cu proprietăți bune de vopsire, rezistență suficientă la rupere și coasere optimă, sunt necesare. AMANN furnizează aceste tipuri de ațe.

Bluze & cămăși.

Blouses & Shirts.

Pantaloni.

Trousers.

Fuste.

Skirts.

Blazere & Jachete.

Blazer & jacket.

Jachete & Paltoane.

Jacket & coat.

gaseste produsul.

> Toate produsele