the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Haine piele.

 

Pielea în sine este vedeta îmbrăcămintei de piele. Cusăturile de închidere sunt, de cele mai multe ori, determinate de grosimea, tipul şi finisajul pielii. Croielile sunt adesea subliniate de cusături decorative. Pentru îmbrăcămintea din piele a motocicliştilor trebuie luate în considerare nişte aspecte de protecţie, cum ar fi frecarea intensă şi solicitarea la tracţiune . Pentru mănuşi ,combinaţia dintre fineţe si forţă sunt caracteristici importante. Cusăturile decorative pe marochinărie creează adesea un aspect de lucrătură manuală. Chiar şi pentru acest domeniu specific, AMANN furnizează aţe industriale moderne care îndeplinesc toate dorinţele în decorarea şi prelucrarea pielii.

Jachete & haine.

Jacket & coat.

Pantaloni.

Trousers.

Îmbrăcăminte pentru motociclişti.

Motorcycle clothing.

Mănuşi.

Gloves.

gaseste produsul.

> Toate produsele