the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Îmbrăcăminte.

 

AMANN furnizează aţe de cusut pentru îmbrăcăminte modernă şi funcţională.
În ciuda imensei varietăţi de ţesături, culori, modele, croieli şi forme, gama de produse AMANN este suficient de largă ca să cuprindă aţe care să satisfacă orice cerinţă rezultată din automatizare, tehnologie de fabricaţie şi coasere, oriunde în lume este cerut un fir personalizat şi fiabil.

AMANN garantează cele mai înalte standarde de calitate, fidelitate a culorii şi atitudine eco şi se străduieşte în mod constant pentru perfecțiune, pentru ca îmbrăcămintea să fie confortabilă, funcţională şi atrăgătoare. Aţele noastre dintr-un ciclu de producţie sunt, din punct de vedere etic, fire de cusut din poliester reciclat sau bumbac organic certificat.

Îmbrăcăminte de damă/femei.

ladieswear.

Îmbrăcăminte pentru bărbaţi.

Menswear.

Îmbrăcăminte pentru copii.

Childrenswear.

Îmbrăcăminte pentru sport & agrement.

Sportswear & outdoor.

Lenjerie şi pijamale.

Underwear & homewear.

Haine de lucru.

Workwear.

Îmbrăcăminte din piele .

Leatherwear.

Îmbrăcăminte Denim.

 Denim.

Îmbrăcăminte destinată vopsirii.

Garment dyeing.

Accesorii textile .

Textile accessories.

gaseste produsul.

> Toate produsele