the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Bărbați.

Haione

Designul conduce lumea modei masculine iar funcţia are şi ea importanţa ei. Împreună, acestea determină materialele, croielile şi metodele de fabricaţie, care se selectează dintr-o varietate foarte mare aflată la dispoziţie. Aţele de cusut trebuie să îndeplinească toate cerinţele în ceea ce priveşte durabilitatea, fineţea şi coaserea, şi să se adapteze tendinţelor individuale din modă. Modificările care au loc în modă înseamnă actualizarea constantă a cartelelor noastre de culoare, în întreaga lume şi păstrarea calităţii. AMANN este acolo unde se face moda şi unde calitate este un standard.

camasi.

camasi

jachete paltoane.

jachete paltoane

sacouri.

sacouri

pantaloni.

pantaloni

ocazie.

ocazie

gaseste produsul.

> Toate produsele