the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Cămăși.

Haione

Confecţionarea cămăşilor reprezintă un job pentru specialişti. Aproape nici un alt articol de îmbrăcăminte pentru bărbaţi nu are un astfel de design complex, ca şi o cămaşă. Gulerul, poziţia gulerului şi alinierea, manşetele şi tivul, platca butonierelor şi pliul din spate, sunt toate operaţii de cusut speciale, care au cerinţe speciale în ceea ce priveşte firul de cusut. Acesta trebuie să fie adaptat maşinilor din fabricaţie şi trebuie să reziste la stres ridicat în uz; de asemenea, trebuie să facă faţă multor cicluri de spălare. Gama de produse AMANN include soluţii individuale pentru fiecare dintre aceste cerinţe.

Recomandările AMANN pentru aţa de cusut.

Ca şi aţă universală de cusut pentru cămăşi, recomandăm sabac 150 în combinaţie cu sabaTEX 120 pentru surfilat. În funcţie de materialul cămăşii şi de condiţiile de coasere, adică densitatea pasului şi tipul cusăturii, nu este lipsită de interes alegerea și a altor calităţi de aţe din gama AMANN:

  • Pentru ţesături fine şi materiale care nu se calcă, Serafil 120/2
    Pentru cusături decorative, sabac, Serafil sau ISACORD, într-o gamă largă de finețe

Planul standard de cusături pentru bluze

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţa pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere și tighele 301 cusătură simplă sabac 150 18 sabac 150 18 60 - 70
Cusături de încheiere 401
cusătură lanț dublă
sabac 150 18 sabac 150 18 60 - 70
Surfilare 504
cusătură de surfilare cu fir triplu
sabac 150 18 sabaTEX 120 18 60 - 70
Butonieră 304
cusătură simplă în zigzag
sabac 150 18 sabac 150 18 70
Fixare nasture 107
Cusătură lanț cu fir simplu
sabac 150 18 60 - 70

gaseste produsul.

> Toate produsele