the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Jachete.

Haione

Haina de duminică este la modă. Astăzi, bărbaţii îşi aruncă paltoanele sau jachetele în autoturism, dar încă se aşteaptă să arate bine îmbrăcaţi atunci când ajung la destinaţie. AMANN are firele de aţe potrivite şi pentru acest lucru şi ideile cele mai bune pentru cusut. În zilele noastre, paltoanele au o căptuşeală parţială sau o căptuşeală termo-izolantă care poate fi detaşată. Jachetele de sport au accesorii sau inserţii care pot fi desfăcute prin tragere şi o multitudine de forme diferite de buzunare şi elemente de fixare.

Recomandări AMANN pentru aţa de cusut.

Ca aţă universală de cusut pentru jachete şi paltoane, recomandăm sabac 120 în combinaţie cu sabaTEX 120 pentru surfilat.

În funcţie de material şi de condiţiile de coasere, ca şi de densitatea pasului şi tipul cusăturii, s-ar putea să prezinte interes selectarea și a altor calităţi de aţe din gama AMANN :

 

  • Pentru cusături de încheiere în materiale mai grosiere sabac 80, pentru materiale mai fine sabac 150
  • Pentru cusături decorative sabac şi Serafil într-o gamă largă de finețe
  • Pentru tighele la jachete şi paltoane umplute cu puf , Serafil 120/2 

 

Plan standard de cusături pentru jachete şi paltoane

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţa pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusătură de încheiere tighele 301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Cusături de încheiere 401
cusătură lanț dublă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Surfilare 504
Surfilare cu fir triplu
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Butonieră 404
cusătură lanț dublă în zigzag
sabac 80 40 sabac 80 40 90 - 100
Fixare nasture 107
Cusătură lanț cu fir simplu
sabac 120 24 70 - 80

gaseste produsul.

> Toate produsele