the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
 Aplicatii

Ocazii.

Haione

Ţinutele de seară, petrecere sau nuntă au nevoie de adaptări fine în ceea ce privește aţele de cusut. Panglicile-benzile de mătase fină aplicate pe pantaloni pentru a se potrivi cu un sacou pentru o cină, reverul de mătase sau stofă italiană clasică, toate trebuie cusute în mod diferit faţă de hainele de zi cu zi. În gama de produse AMANN veţi găsi aţe de cusut pentru toate aceste ocazii. Puteţi fi sigur că se vor comporta conform aşteptărilor şi vor da strălucire acestor zile speciale, pentru a face faţă provocărilor impuse de stadiul actual al tehnologiei şi inovaţiilor în domeniu.

Recomandări AMANN pentru aţele de cusut.

Ca şi aţă universală de cusut pentru ţinute de ocazie - indiferent că este vorba de cămăşi, sacouri sau pantaloni – noi recomandăm sabac 120 în combinaţie cu sabaTEX 120 pentru surfilat.

În funcţie de material şi de condiţiile de coasere , cum ar fi densitatea pasului şi tipul cusăturii , ar putea fi profitabilă alegerea şi a altor calităţi de aţe din gama AMANN:

 

  • pentru ţesăturile cele mai fine , sabac 150
  • pentru cusături decorative sabac , Serafil sau ISACORD, într-o gamă largă de finețe
  • pentru cusături ascunse fine, Serafil 200/2

 

Planul standard de cusături şi informaţii legate de cerinţele aţelor pentru ţinutele de ocazie, sunt furnizate mai jos:

Cămăşi 
Sacouri
Pantaloni

gaseste produsul.

> Toate produsele