the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
 Aplicatii

Îmbrăcăminte pentru copii .

 

Îmbrăcămintea pentru bebeluşi, copii şi adolescenţi nu diferă mult de îmbrăcămintea pentru adulţi. Există o mare varietate de articole de îmbrăcăminte în oferta pentru cei mici. Acestea sunt produse cu aceeaşi grijă ca şi îmbrăcămintea pentru adulţi, dar cu un accent special pe cusături fine/delicate şi pe durabilitate – chiar şi după mai multe cicluri de spălare. Rezistenţa culorii este, de asemenea, extrem de importantă. AMANN crede că trebuie să ţină cont de toţi clienţii săi – de talie mică sau mare, tineri sau bătrâni..

Cămăşi & bluze.

Shirts & blouses.

Fuste.

Skirts.

Pantaloni.

Trousers.

Rochii.

Dresses.

Jachete & paltoane.

Jackets & coats.

Ocazii.

Occasions.

gaseste produsul.

> Toate produsele