the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Îmbrăcămintea de serviciu.

 

Îmbrăcămintea corporatistă şi echipamentul de lucru sunt alergătorii pe distanţă lungă ai industriei de confecţii.
De obicei li se acordă atenţie profesională, deci ele trebuie să reziste la curăţări repetate şi se supun ciclurilor nenumărate de uscare . Prin urmare, activitatea de serviciu nu trebuie să deterioreze materialele sau cusăturile. Culorile trebuie să se menţină strălucitoare, etichetele trebuie să rămână la locul lor, bine lipite. Aţele de cusut AMANN joacă un rol important în îndeplinirea acestor cerinţe.

Costume.

Suits.

Cămăși și bluze.

Shirts & blouses.

Echipamente de lucru.

Workwear.

gaseste produsul.

> Toate produsele