the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
 Aplicatii

Lenjerie intimă & haine de casă .

 

Îmbrăcămintea pe care o purtăm acasă sau în timpul nopţii, nu îndură nu mai puţin stres, decât hainele purtate în timpul zilei. De fapt, totul este chiar invers, dacă vă gândiţi cât de des spălaţi această îmbrăcăminte sau cât de des oamenii se răsucesc în timp ce dorm. Indiferent dacă aceste articole sunt făcute pentru femei, bărbaţi sau copii – pentru hainele, care sunt cel mai aproape de piele, aţele de cusut trebuie să fie prietenoase şi moi, să ofere stabilitate şi să ţină cont de fineţea materialului, indiferent dacă este ţesut sau tricotat. Cu aţa de cusut din gama AMANN, nu vă asumaţi nici un risc.

Pijamale.

Nightwear.

Lenjerie intimă.

Underwear.

Sutiene.

Bras.

Haine de casă.

Homewear.

gaseste produsul.

> Toate produsele