the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Îmbrăcăminte sport și outdoor.

 

Sportul și activitățile outdoor sunt domenii pentru materialele funcționale. Multe dintre caracteristicile cerute de sportivii de performanță pentru hainele și echipamentele lor sunt acum disponibile și pentru sportivii amatori, adaptate pentru utilizarea de zi cu zi. Fie că este vorba de echipamnetul sport pentru profesioniștii sau pentru amatorii, ațele de cusut AMANN îndeplinesc toate cerințele pentru coaserea materiale funcționale - inteligente , individuale și inovatoare.

Îmbrăcăminte sport.

Active sportswear.

Jachete outdoor.

Outdoor jackets.

Pantaloni outdoor.

Outdoor trousers.

Tricouri polo.

Polos & T-shirts.

Costume de baie.

Swimwear.

gaseste produsul.

> Toate produsele