the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Ignifuge.

Haione

Ignifug și cu autostingere: aceste calități apar frecvent în specificații pentru broderii pe haine de lucru. Atunci când sunt implicate echipamente de protecție termică sau echipamente de protecție pentru industria petrochimică, broderia trebuie și ea să fie ignifugă și cu autostingere.
N-tech și A-tech din programul AMANN techX îndeplinesc aceste cerințe. Folosite ca ațe pentru ac și ațe pentru suveică, ele conferă broderiei protecție perfectă contra focului. Deoarece finețea aței de cusut diferă de cea a aței de brodat, accesați acest link pentru a transfera respectivul număr de finețe în finețea corespunzătare a aței de brodat.

 

 

 

Recomandări AMANN pentru ața de cusut.

Echipamente de protecție contra focului și a căldurii, broderie pe țesătură Nomex®.

Plan de cusături standard pentru ignifuge

Produs Nr. finețe Nr. tex make-up Nr. culori Mărime ac
N-tech 70 40 10 x 1.000 m XW
5.000 m Co
15 80 - 100
N-tech CS 70 40 10 x 1.000 m XW
5.000 m Co
15 80 - 100
N-tech CS 80/2 25 5.000 m Co 5 70 - 90
A-tech CS 70 40 5.000 m Co 11 80 - 100

gaseste produsul.

> Toate produsele