the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Interior casă.

 

De la voaluri delicate pentru perdele sau cuverturi pentru pat, până la pielea pentru mobilierul tapisat, textilele de interior cuprind o gamă largă și răspund celor mai exigente cerințe în ceea ce privește atât coaserea, cât și calitatea cusăturilor. Acuratețea în aspectul cusăturilor, și funcționalitatea și durabilitatea în folosință,sunt o cerință. În plus, orice mobilier de grădină trebuie să fie rezistent la raze ultra-violete și la umezeală. Aceastea solicită pretenții mari de la ațele de cusut. Prin gama de ațe de cusut pentru interioare de locuințe, AMANN răspunde cu siguranță la acestea.

Tapiserii.

Upholstery.

Perne de scaun.

Cushions.

Mobilier de grădină.

Outdoors.

Saltele.

Mattresses.

Perne & cuverturi .

Pillows & inner covers.

Pilote.

Quilts.

Lenjerie de pat.

Bed linen.

Perdele.

Curtains.

Fețe de masă.

Table linen.

Textile pentru baie.

Bathroom textiles.

gaseste produsul.

> Toate produsele