the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Mănuși din piele.

Haione

Mănușile pot fi necesare la muncă. Pielea foarte fină, cu o căptușeală caldă sau complet fără căptușeală, nu trebuie deteriorate prin coasere. Aceasta este o provoare particulară pentru coaserea contururilor fine din jurul degetelor. Materialul delicat impune ațe de cusut corespunzătoare. Pentru un aspect artizanal rustic, ațele de cusut pot imprima mai bine un volum decorativ. AMANN este specialist în orice fel de ațe pentru cusut.

Recomandări AMANN pentru aţa de cusut.

Recomandarea noastră standard pentru ața de cusut mănuși din piele este Serafil 80 .
În funcţie de aspectul dorit, de tipul de piele și de condițiile de coasere, alegerea și a altor calităţi de aţe din gama AMANN, poate fi adecvată:

  • Serafil pentru toate cusăturile decorative, în alegere individualizată a gradului de finețe.

Standard seam plan for jackets and coats

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere, și tighele 301
cusătură simplă
Serafil 80 30 Serafil 80 30 70 - 110

gaseste produsul.

> Toate produsele