the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Medtech.

Haione

Medtech cuprinde produse textile medicale și de igienă, pentru folosire pe sau în corpul omenesc. Acestea au efecte protectoare, de susţinere şi vindecare în domeniile medicinei și ortopediei. Exemplele includ textile din zona operațiilor, pansamente, ciorapi de compresie, sisteme de acoperire proteze sau implanturi care pot prelungi viaţa.

În acest domeniu sensibil de aplicare, selectarea materialelor şi modul în care acestea sunt cusute, sunt chestiuni reglementate de specificații și orientări stricte cu privire la utilizare, ca singura modalitate de îndeplinire a cerințelor mari impuse de toleranţa organismelor, de funcţionalitate, îmbătrânire şi multe altele. Ori de câte ori textilele medicale sunt asamblate utilizând cusături, AMANN este partenerul potrivit pentru dumneavoastră.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut:

Aplicații/ caracteristici majore Produs Materie primă și construcție Nr./grad finețe Nr. tex
Textile conductoare (EMS-bandaje) Silver-tech Poliester filament continuu/ poliamidă trasă în argint, filament continuu 120 28
Îmbrăcăminte spital, așternuturi Silver-tech Poliester filament continuu / poliamidă trasă în argint, filament continuu 120 28

gaseste produsul.

> Toate produsele