the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Broderii metalizate.

Haione

Broderiile și detaliile metalizate creează atracții speciale. Ele sunt la modă, evidențiază un stil particular și sunt esențiale pentru uniforme brodate, moda nautică sau insigne.

ISAMET este ața de brodat metalizată din gama produselor AMANN. Deopotrivă cu străluciri aurii și argintii, ea se găsește și în variante colorate, smălțuite sau irizate – pentru efecte orbitoare fără limite.

Recomandări AMANN pentru ața de cusut.

Haine și textile de casă, broderii pe uniforme și paltoane de armată, modă nautică, insigne.

Plan de cusături standard pentru broderii metalizate

product ticket no. tex no. make-up number of colours needle size
ISAMET Gold/Silver 40 27 10 x 1.000 m KS
5.000 m KS
7 75 - 90
ISAMET Fashion Gold 40 27 10 x 1.000 m KS 7 75 - 90
ISAMET Fashion Silver 40 27 10 x 1.000 m KS 7 75 - 90
ISAMET Colour 40 27 10 x 1.000 m KS 7 75 - 90
ISAMET New 40 27 10 x 1.000 m KS 7 75 - 90

gaseste produsul.

> Toate produsele