the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Mobiltech.

Haione

Dacă denumirea de Mobiltech vă duce cu gândul numai la automobile, faceți o greșeală. Întregul domeniu al transporturilor folosește textile tehnice. Prin urmare, Mobiltech cuprinde produse textile folosite la construcția de avioane și vapoare, precum și tot ceea ce are de-a face cu autoturismele, transportul pe calea ferată și aeronautica. Aceste textile nu sunt folosite numai pentru obiecte evidente, cum ar fi costumele de cosmonaut sau scaune pentru pasagerii avioanelor. Textilele tehnice sunt folosite și pentru întărirea furtunelor sau benzilor, pentru sisteme de acoperire cabluri și pentru a asigura conexiuni flexibile la camioane, autobuze, trenuri, avioane și vapoare, sub forma de garnituri de uși sau burdufuri de legătură.
Ațele de performanță techX de la AMANN oferă soluții pentru fiecare aplicație.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut:

Aplicații/ caracteristici majore Produs Materie primă și construcție Nr. finețe Nr. tex
Scaune avion/aeroplan N-tech Nomex® DuPontTM meta-aramide, deșeu de mătase tors 40, 70 75, 40
N-tech CS Nomex® DuPontTM meta-aramide, tăieturi discontinue filate 70, 80/2 40, 25
Nc-tech Nomex® DuPontTM meta-aramide filament continuu 20, 34, 40, 60 140, 95, 70, 45
A-tech CS NEWSTAR® Yantai meta-aramide, tăieturi discontinue filate 40, 70 40, 75
Serafil Polyester filament continuu 10, 15, 20, 30, 40, 60, 80, 120 270, 210, 135, 90, 70, 45, 30, 24
ONYX Polyamide 6.6 filament continuu 10, 13, 20, 30, 40, 60, 80 270, 210, 135, 105, 70, 45, 35
Pneuri Kc-tech Kevlar® DuPontTM para-aramide ,filament continuu, suprapus 22 135

gaseste produsul.

> Toate produsele