the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Filigran & monograme.

Haione

Literele brodate ale monogramelor, etichetelor sau banderolelor trebuie prelucrate delicat și cu finețe. Cele cu dimensiuni mai mici de 4 mm sunt la modă. Ele necesită o ață de brodat extrem de fină, cu care se pot reproduce cu acuratețe cele mai mici simboluri. Același lucru este valabil și pentru detalii și contururi ale broderiilor creative.Și aici, finețea și acuratețea sunt esențiale.Serafil 120/2 și 200/2 oferă aeste aceste efecte fine, de clasă. Serafil 120/2 corespunde ațelor de brodat de finețe 60, iar Serafil 200/2, celor de finețe 75. Accesați acest link pentru soluții ajutătoare în digitizarea și brodarea cu aceste grade de finețe. (Link către descărcare soluții pentru Serafil Fine)

Recomandări AMANN pentru ața de cusut.

Monograme, etichete, inscripționare pe banderole, detalii și contururi

Plan de cusături standard pentru filigran și monograme

Produs Nr. finețe Nr. tex make-up Nr. culori Mărime ac
Serafil fin 120/2 16 5.000 m FS 78 60 - 70
Serafil fin 200/2 10 5.000 m FS 78 55 - 65

gaseste produsul.

> Toate produsele