the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Oekotech.

Haione

Protecţia mediului înconjurător, eliminarea deşeurilor şi reciclarea – sunt domenii în care pot fi utilizate produsele Oekotech. Textilele tehnice își dezvăluie puterea, în special atunci când sunt utilizate în producția de energie alternativă şi ecologie. Faptul că sunt ușoare, le predestinează pentru utilizare ca și componente cu greutate redusă în materiale compozite și materiale din fibre preimpregnate. Faptul că sunt special concepute pentru a da rezultate în aplicaţii specifice, le face de asemenea favorite pentru utilizarea în construcţia de rotoare de turbine eoliene. Dar textilele tehnice sunt de asemenea ideale pentru rezolvarea problemelor în gestionarea deșeurilor și a mediului înconjurător, ca de exemplu pentru sistemele de reciclare. Dacă este necesară o legătură corectă, AMANN este sigură că o poate oferi.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut:

gaseste produsul.

> Toate produsele