the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.

Packtech.

Haione

Packtech se referă la produse textile pentru ambalarea, asamblarea și transportul unei largi varietăți de bunuri. Ele sunt succesorul ultramodern, multifuncțional al cutiilor de carton. Ele includ plase de încărcare, containere pentru materiale în vrac sau, în sectorul agricol, silozuri din materilal textil. Curelele/centurile de ridicare și fixare sau sistemele complet securizate de încărcare, asigură menținerea pe poziție a bunurilor până la destinaţie. Firele techX DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ de la AMANN ajută aceste sisteme auxiliare să-și facă munca în condiţii de siguranţă.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut:

Aplicații/ caracteristici majore Produs Materie primă și construcție Nr./grad finețe Nr. tex
Curele/centuri (fixare,reținere) Xtreme-tech with Dyneema® Dyneema® by DSM, HPPE (Polietilenă de înaltă performanță) filamente continue, suprapuse 20, 40 150, 65
Serafil Poliester filament continuu 10, 15, 20, 30, 40, 60, 80, 120 270, 210, 135, 90, 70, 45, 30, 24
ONYX Poliamida 6.6 filament continuu 10, 13, 20, 30, 40, 60, 80 270, 210, 135, 105, 70, 45, 35
Plase încărcare Xtreme-tech with Dyneema® Dyneema® by DSM, HPPE (Polietilenă de înaltă performanță) filamente continue, suprapuse 20, 40 150, 65

gaseste produsul.

> Toate produsele