the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Pantaloni din piele.

Haione

Pantalonii din piele sunt tradiționali în confecția de îmbrăcăminte și în modă. Pantalonii din piele tradiționali sunt confecționați din piele de antilopă/căprioară sau piei de ovine, cu un aspect ușor rustic. Pielea pentru pantalonii slim fit este, de obicei o piele subțire, care se elasticizează prin procedee specifice. Ațele speciale de cusut piele de la AMANN sunt potrivite pentru modă și pentru confecțiile în stil tradițional.

Recomandări AMANN pentru aţa de cusut.

Recomandarea noastră standard pentru ața de cusut pantaloni din piele este Serafil 40 și în funcţie de aspectul dorit, de tipul pielii și de condițiile de coasere, pot fi alese și alte calităţi de aţe din gama AMANN, cum ar fi:

  • Serafil sau sabac până la finețea nr. 10, pentru cusături decorative și cusături de tighele

Planul standard de cusături pentru pantaloni din piele

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusătură de încheiere 301
cusătură simplă
sabac 50 60 90 - 110
Cusături de tighele 301
cusătură simplă
Serafil 40 70 Serafil 60 45 90 - 100
Butoniere 404
cusătură lanț dublă în zigzag
sabac 80 40 sabac 80 40 90 - 100
Fixare nasturi 107
Cusătură lanț cu fir simplu
sabac 80 40 sabac 80 40 90 - 100

gaseste produsul.

> Toate produsele