the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Pantofi și pielărie.

 

Pantofii, gențile și curelele, sunt accesorii importante în modă, deci felul în are arată este crucial. Dar, trebuie ținut cont și de cerințele lor specifice, născute din funcționalitatea lor de zi cu zi și de mecanismele lor. AMANN oferă întotdeauna soluții la obiect, atât în ceea ce privește materiile prime, cât și furnizarea de ațe de cusut, iar coaserea facilă este mereu o chestiune de la sine înțeleasă.

Pantofi.

Shoes.

Poșete.

Bags.

Genți diplomat și valize.

Suitcases and luggage.

Curele.

Belts.

Articole mici din piele/Portofele.

Small leather goods.

gaseste produsul.

> Toate produsele