the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Încălțăminte.

Haione

 

Încălțămintea, trebuie să fie funcțională și, în utilizarea de zi cu zi, trebuie să facă față provocărilor mecanice impuse de mers, nu numai în cazul încălțămintei sport sau a celei ortopedice, ci și în general. Pantofii sunt foarte solicitați și nu este un lucru neobișnuit pentru ei să includă concepte high-tech pentru susținere, amortizare sau permeabilitate. În același timp, ei trebuie să arate bine. Cusăturile sunt adesea un element important al design-ului de încălțăminte. Cu ațele de cusut de la AMANN, nu există limite în această privință!

 

 

Pantofi de damă.

Women’s shoes.

Pantofi bărbătești.

Men’s shoes.

Încălțăminte pentru copii.

Children’s shoes.

Încălțăminte sport.

Sports shoes.

gaseste produsul.

> Toate produsele