the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Încălțăminte copii.

Haione

 

Cusăturile de pe încălțămintea pentru copii trebuie să fie foarte moi și foarte durabile și nu trebuie să pună presiune pe piciorul copilului. Dacă încălțămintea pentru copii ilustrează eroii lor preferați, acele imagini trebuie să își păstreze locul sau vor fi plânsete înainte de culcare! Copiii nu doresc să se preocupe cu încălțările lor în timp ce se joacă, așa încât, încălțămintea modernă pentru copii trebuie să poată fi, din când în când, spălată. Dificil, dar cu blândețe, ațele de cusut de la AMANN respectă aceste promisiuni.

 

 

Recomandarea AMANN pentru ața de cusut.

Ca ață universală de cusut pentru încălțămintea de copii, noi recomandăm Serafil, într-o selecție de finețe care să corespundă poziției cusăturii și materialului.

În funcție de caracteristicile individuale de folosire și de condițiile de coasere, poate fi avantajoasă selectarea și a altor calități de ațe din gama AMANN, cum ar fi:

  • ONYX sau STRONGBOND, în gama de finețe corespunzătoare.
  • ISACORD și Serafil pentru broderii decorative.

Planul standard de cusături pentru încălțăminte copii

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de întărire 301
cusătură simplă
Serafil 40 70 Serafil 40 70 90 - 120
Cusături cheiță
301
cusătură simplă
Serafil 40 70 Serafil 40 70 90 - 120
Cusături barete spate și față
301
cusătură simplă
Serafil 40 70 Serafil 40 70 90 - 120
Cusaturi funcționale de îmbinare căpută 301
cusătură simplă
Serafil 40 70 Serafil 40 70 90 - 120
Cusături decorative 301
cusătură simplă
Serafil 20 135 Serafil 20 135 120 - 140
Cusături
căptușeală
301
cusătură simplă
Serafil 80 30 Serafil 80 30 80 - 90

gaseste produsul.

> Toate produsele