the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Perdele.

Haione

Perdelele grele confecționate din catifea și mătase nu sunt singurele tipuri care se potrivesc cu un ambient modern de sufragerie.
Țesăturile decorative moderne pot fi la fel de delicate, fine și transparente, ca și perdelele, și pot fi combinate cu plase, ca și culoare și formă; ele pot fi și transparente în forma de materiale impregnate sau, adesea nostalgice, cu șnururi opace și rustice. Cu ațele de la AMANN, toate vor fi elemente decorative perfect cusute.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut.

Ca ață universală de cusut pentru perdele, noi recomandăm sabac 120 în combinație cu sabaTEX 120 pentru surfilat.
În funcție de material și condițiile de coasere, cum ar fi densitatea pasului cusăturii și tipul acesteia, pot fi alese din gama de ațe AMANN și alte calități de ațe:

  • Pentru țesături decorative grele: sabac 80 în combinație cu sabaTEX 100 pentru întărirea marginilor.
  • Pentru țesături decorative mai fine: sabac 150, saba 200 sau Serafil 120/2 sau Serafil 200/2 în combinație cu sabaTEX 250 pentru finisarea marginilor.

Planul standard de cusături pentru perdele

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături simple 301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80
Cusături de surfilare 504
Cusătură de surfilare în 3 fire
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 70 - 80
Cusături de încheiere și surfilare 514
Cusătură surfilare în 4 fire
sabac 120 24 sabaTEX 120 18 70 - 80
Cusături de atașare franjuri 504
Cusătură de surfilare în 3 fire
sabaTEX 100 35 sabaTEX 60 58 80 - 90
Cusături pentru cheițe 304
Cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 80

gaseste produsul.

> Toate produsele