the amann code.
Inteligent. Individual. Inovativ.
Există un secret al succesului. Produse inteligente, soluții individuale și concepte inovative: codul amann. AMANN produce ate care îndeplinesc cele mai înalte cerințe și dezvoltă idei pentru cusături care transforma produsele dumneavoasta pentru a fi eficiente, confortabile, frumoase si sigure. Ideile noi sunt o tradiție pentru AMANN.
Inteligente.
Cunoastem cele mai potrivite metode de a coase.
Vasta expertiza tehnica pe care o avem la nivel de grup și amprenta noastră globală, ne aduce mai aproape de clienții noștri din întreaga lume, ceea ce reprezinta baza muncii noastre. Folosim know-how-ul din diverse industrii, combinăm cunoștințele cu expertiza pentru a dezvolta produse moderne inteligente.
Individuale.
Intelegem ceea ce au nevoie clientii nostri.
Standardele noastre sunt create pe baza dorintelor si cererilor stabilite de acestia. Soluțiile individuale reprezinta avantajul nostru in managementul de produs, de culoare, în servicii și in logistică.
Inovative.
Actionam pentru a fi inaintea tuturor.
Pentru produsele inovative folosim cele mai recente tehnologii. Dezvoltăm ate de cusut si de brodat pentru cerințele viitoare ale pieței , comunicand în mod continuu cu clienții, partenerii și furnizorii noștri si ne concentram pentru a fi întotdeauna cu un pas înainte și la cel mai înalt nivel tehnic.
Aplicatii

Perne & huse.

Haione

Țesăturile clasice pentru perne și huse sunt țesături din bumbac, pentru protecția conținutului de puf/pene. În zilele noastre, acestea sunt frecvent combinate cu țesături funcționale, ca de exemplu, vâscoza, tencelul sau poliesterul. Pentru așternuturi, cea mai importantă este iscusința lucrătorului, lucru valabil și pentru benzile laterale și interioare sau paspoalare elegantă. Cusăturile și ațele de cusut trebuie să scoată în evidență aspectul frumos, în timp ce dau garanția că pernele și husele sunt cusute strâns, pentru a reține puful/ penele în interior. Ațele de la AMANN realizează acest echilibru.

Recomandările AMANN pentru ața de cusut.

Ca ață universală de cusut pentru huse, noi recomandăm sabac 120.

Standard seam plan for jackets and coats

Tip asamblare Aspect
cusătură
Tip cusătură Aţă pentru ac Aţă pentru suveică sau maieză Mărime ac
mm
      Articol Nr. finețe Nr. tex Articol Nr. finețe Nr. tex  
Cusături de încheiere 301
cusătură simplă
sabac 120 24 sabac 120 24 70 - 80

gaseste produsul.

> Toate produsele